Veelgestelde vragen

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt U per email een bestellingsbevestiging. Wij maken vervolgens kosteloos een digitale proef voor aanvang van productie. Na bevestiging van de digitale proef starten we de productie en ontvangt U de goederen binnen 5 tot 10 werkdagen.
U kunt uw logo of artwork aanleveren in de volgende bestanden:

  • EPS
  • AI
  • PDF
Wilt u Full Color, Raster of Vol vlak bedrukken? Dat kan bij iBags. Email uw aanvraag naar info@ibags.nl of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.
Of het nou gaat om 50 stuks of 200.000 stuks. Wij kunnen elke kwantiteit leveren als per uw gewenste model, kleur en kwaliteit. Voor kwantiteiten boven de 50.000 stuks hanteren wij andere levertijden. Wenst U meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleuren en specificaties van de getoonde producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Om 100% zeker te zijn kunt U samples aanvragen.
Voor het annuleren van uw bestelling graag z.s.m. contact met ons opnemen. Bij het annuleren van een bestelling waarbij de producten volgens uw specificaties zijn aangepast worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn filmkosten, clichekosten, zeefraamkosten, zettekstkosten, filmproefkosten, opmaakkosten, DTP-werk en dergelijke. Spoed leveringen kunnen niet geannuleerd worden.
Uw bestelling wordt met grootste zorg behandeld. Mocht U desondanks niet tevreden zijn met het eindresultaat, neem dan contact met ons op. Voor algemene producten zonder specifieke aanpassingen geldt ”Niet goed = Geld terug”. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden of enige verplichting aan ons retourneren. Kosten voor de terugzendingen zijn voor de koper van rekening.

Producten die overeenkomstig volgens uw specificaties zijn aangepast (bedrukte artikelen, custom made producten, etc.) kunnen niet geretourneerd worden.

Spoed levering? Neem dan contact met ons op. Bij een spoed levering geldt er een meertarief van €45.
Alle aangeboden producten zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij korte levertijden hanteren.
Wij rekenen geen verzendkosten voor leveringen in Nederland en België. Wilt u uw bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen. Vraag dan naar de mogelijkheden.
Heeft U suggesties, ideeën of opmerkingen? Stuur dan gerust een email naar info@ibags.nl. Wij stellen het namelijk zeer op prijs als klanten meedenken aan bijvoorbeeld onze klantenservice, assortiment of webshop.